NyitólapKeresésfacebook

HU | EN
NyitólapKeresésfacebook

HU | EN
magyar-zsido-972x345.jpg
magyar-zsido-640x234.jpg
magyar-zsido-972x345.jpg

Farkas Erika műsora a Kossuth Rádióban

2014. december 25. 22.30 Asszonysorsok - I. rész
Judith Müller volt az első magyar parfümőr, aki nemzeti illatot alkotott. Ekkor már Izraelben élt. Július közepén rendezték meg Budapesten a Magyar-zsidó női életutak című konferenciát előtte tisztelegve, a Gellért szállóban, ahova "haza" járt. Jó néhány nagykövet, grófok (például Csáky Bornemissza Éva), bárók mellett ott volt legalább egy tucatnyi igen érdekes sorsú idős asszony, aki vagy a holocaust elől vagy később vándorolt ki, telepedett le máshol, hogy aztán napjainkban is hazatérjen.. Fantasztikus asszonyok, hihetetlen sorsokkal.

2014. december 26. 22.30 Asszonysorsok - II. rész
Farkas Erika műsora


Holokauszt megemlékezés Gútán

Határon túli magyar női civilszervezetként partnerünk, a Magyar Asszonyok Ligája (Gúta) képviselői vendégeink voltak a  „Magyar Holokauszt Emlékév – 2014” tiszteletére Budapesten, a Gellért Hotelben megrendezett „Magyar-zsidó női életutak” nemzetközi konferenciánkon.


Judith Müller születésnapi megemlékezés

Alig több, mint egy hete ezek a mosolygó emberek itt a képen, arra emlékeztek, hogy megszületett akivel - érdekes módon - még akkor is jó volt együtt lenni, amikor éppen egymás idegeire mentünk...facebook
Magyar-zsidó női életutak - Nemzetközi konferencia